top of page

Česta pitanja i odgovori na temu DERMAROLLER

 

 

1. Da li je prilikom tretmana poželjno pritiskati valjak duboko u kožu kako bi stimulacija bila što učinkovitija?

Nije potrebno. U procesu samog rolanja valjak ne zahtijeva "silu" već normalan pritisak. Dovoljno je aplicirati valjak na kožu i potom pratiti tempo okretaja.

 

2. Koja je razlika između običnih Dermarollera i "Glavzdrav" Dermarollera?

Razlika je u tome što proizvodnju naših Dermarollera prati skupina liječnika koji su ujedno i osnivači farmaceutske tvrtke Glavzdrav. Prilikom proizvodnje koriste se isključivo pozlaćene mikroigle iz titanium-a što ga čini najboljim proizvodom na tržištu.

 

3. Možete li pojasniti razliku između običnih igli i pozlaćenih iz titanium-a?

Obične igle dolaze u kvantitativnom obliku kvalitete, odnosno nisu podobne za dugoročno korištenje. Prilikom same izvedbe tretmana vrlo brzo dolazi do njihova oštećenja, dakle svakako bi trebalo obratiti pozornost na ovu 

Dermarolleri su zdrav i jeftin naćin pomlađivanja i uljepšavanja vašeg tijela i kože, od sada dermarolleri serumi i anticelulitne kreme dostupne su u Glavzdrav hrvatska web shopu.

vrstu nedostatka, ujedno i rizika. Pozlaćene igle iz titanium-a daleko prednjače ne samo po kvaliteti već i roku trajanja. Njihova iskoristivost doseže nevjerojatnih 6 mjeseci. Osim dugoročnog investiranja u sigurnost, garancija profesionalnosti jasno je vidljiva nakon svakog tretmana. 

 

4. Mogu li Dermaroller koristiti dvije osobe?

Ne mogu. Namjena Dermarollera isključivo je bazirana na individualnom pristupu. Na taj način smanjuje se mogućnost od infekcije kao posljedice prodiranja u dubinski sloj kože.

 

5. Koliko je tretmana potrebno da bi rezultati bili vidljivi?

U većini slučajeva rezultat je primjetan već nakon nekoliko sati od prvog tretmana. Također, popriličan utjecaj vrši i sam tip kože, odnosno način na koji će koža reagirati. Smjernica za efektivan rezultat sastoji se od rolanja željenog područja barem 3-10 puta.

 

6. Postoji li opasnost od nuspojava prilikom korištenja Dermarollera?

Do sada nismo ustanovili negativne reakcije, niti primili pritužbu u navedenom smislu.

 

7. Postoji li opasnost od povrjeđivanja kože prilikom korištenja Dermarollera?

Za razliku od uobičajenih tretmana Laserom te drugim opcijama liječenja kože Dermaroller ne ranjava kožu, niti izaziva bilo kakvu alergijsku reakciju. Štoviše njegov mehanizam djeluje po principu regeneracije i samoobnove. Upravo to ga čini nezamjenjivim anti age proizvodom. U Rusiji Dermaroller zauzima mjesto u svakodnevnoj upotrebi, 5 minuta dnevno sasvim je dovoljno kako bi dobili izjednačenu i lijepu kožu.

 

8. Koliko se često može koristiti Dermaroller?

Vi možete koristiti Dermaroller toliko koliko je vaša želja za time. Nakon prvog korištenja predlažemo napraviti pauzu od 1-2 dana kako bi se koža privikla, nakon toga ovisno o tome kako reagira vaša koža možete ga koristiti i svakodnevno! Doktori predlažu da kod kućne upotrebe, koristite Dermaroller od 100-120 puta ili 6mj, nakon toga potrebno ga je zamijeniti iz razloga što igle gube svoju oštrinu (npr. kao žileti za brijanje koje je potrebno mijenjati).

 

9. Da li je potrebno koristiti anestetik prilikom tretiranja kože?

Prvih nekoliko tretmana može doći do toga da imate osjećaj da vam je bolno i nepodnošljivo ako imate jako osjetljivu kožu. Predlaže se ne koristiti ništa iz toga razloga što kako vi osjećate bol, mozak šalje informaciju na saniranje površine lica ili tijela koje obrađujete i tom reakcijom započinje stvaranje vlastitog kolagena i elastina kako bi se sanirali mikroubodi dermarollera. Primjer: kada se porežete, mozak šalje informaciju i tijelo započinje sa saniranjem... po istom principu djeluje dermaroller, čime se i samim korištenjem i bez kombinacije sa serumima učvršćuje koža i postaje mladolika i svježa.

 

10. Koju velićinu igli odabrati?

 

0,3mm / za normalnu i osjetljivu kožu

Bolje prodiranje proizvoda za njegu kože

Regeneracija stanica kože

Poboljšanje tena

Regeneracija kose

 

0,5 – 0,75mm (optimalna za sve)

Lice / regeneracija kože

Smanjenje bora

Smanjenje plicih ožiljaka od akni

Prevencija protiv starenja

Sužavanje pora

Uklanjanje štetnih posljedica suncanja / izbjeljivanje mrlja

 

1,0mm

Smanjuje celulit

Izbljeivanje i uklanjanje strija

Lice / regeneracija kože i smanjenje bora

Sužavanje pora

Uklanjanje plicih ožiljaka (akne, kirurški, opekline itd.)

Uklanjanje problema pigmentacije kože

 

1,5 – 3,0mm

Duboki ožiljci (od opeklina, kirurški, ožiljci od akni itd) / izbljeivanje i

smanjenje

Smanjenje pora na koži

Smanjuje celulit

Uklanjanje i izbjeljivanje strija

bottom of page