top of page

Opći uvijeti, izjave i troškovi dostave                         

Uvjeti dostave i isporuke

POŠTARINA - Troškove poštarine snosi Kupac. Troškovi poštarine unutar hrvatske iznosi 25kn, za narudžbe u iznosu preko 1000kn trošak poštarine snosi prodavatelj. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja troškove povrata snosi Prodavatelj. OTPREMA - Dostava robe unutar Republike Hrvatske vrši se dostavnom službom GLS Croatia d.o.o. O visini iznosa troška poštarine za dostavu u inozemstvo šaljemo obavijest na upit (order.glavzdrav@gmail.com). Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

01

02

Uvjeti povrata i reklamacije

POVRAT / REKLAMACIJE / ZAMJENA Kupac ima pravo na povrat odnosno reklamaciju robe u roku od 7 dana ukoliko naručeni artikl ne odgovara opisu naručenog proizvoda. Reklamacije se zaprimaju pisanim putem na e-mail: order.glavzdrav@gmail.com ili na adresu 7LIVES d.o.o., Trgovačka 4/E, 52470 Umag. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod.

03

Izjava o privatnosti

7LIVES d.o.o. (GLAVZDRAV) se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici 7LIVES d.o.o. (GLAVZDRAV) i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti

04

Izjava o konverziji

Sva plaćanja obavljaju se u hrvatskoj valuti. Zaračunati iznos na vašoj kreditnoj kartici preračunava se u vašu domaću valutu sukladno deviznom tečaju udruga kreditnih kartica. All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

05

Uvjeti prodaje

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našoj internet stranici.

Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je 7LIVES d.o.o. , OIB: 88286355709:, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Sve su cijene izražene u kunama sa uključenim PDV-om.

7LIVES d.o.o. je u sustavu PDV-a.

PLAĆANJE:

Plaćati možete:

- općom uplatnicom
- pouzećem

Podnošenje prigovora potrošača

Sukladno članku 10. stavku 3. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14), obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu dostaviti u pisanoj formi putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte, na adresu: Trgovačka 4/E, 52470 Umag ili na telefaks broj: 052/752-905 ili na mail adresu: order.glavzdrav@gmail.com Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku od 15 dana od zaprimanja prigovora. Podnositelj prigovora: Ime i prezime: Adresa za dostavu odgovora:

06

PRAVILA O PRIVATNOSTI

1. Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Obrada osobnih podataka. Prikupljene osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima koji nisu dostupni ostalim korisnicima portala ne bi neovlašteno pristupalo te da bi osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade.

Poruke u elektroničkom obliku. Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bez obzira na to radi li se o elektroničkoj pošti s pitanjem ili komentarom, mi te podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. 

2. Brisanje i vaš pristup osobnim podacima

Spremanje osobnih podataka. Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima prilikom registracije spremat ćemo za vrijeme postojanja web stranice glavzdrav.net.

3. Dostavljanje osobnih podataka drugim primateljima

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima osim ako nas vi za to ne ovlastite. 

4. Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka od slučajne ili namjerne zlouporabe, uništenja, gubitka, neovlaštene promjene ili dostupa ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti.

Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

5. Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na web stranici glavzdrav.net te kako bismo osigurali da sadržaji, funkcionalnosti i usluge web stranice  budu pristupačni svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi programe koji prate posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na web stranici glavzdrav.net strogo su zabranjeni.

Kontrola

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili. Možemo na vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim zbirkama osobnih podataka) ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite na glavzdravhr@gmail.com

bottom of page