top of page

Veliki uspjeh okrunjen imponirajućom nagradom koja govori o vrhunskoj kvaliteti GLAVZDRAV proizvoda, osobito učinkom i simpatijama od strane potrošača. :)

U sklopu dodjele nagrada "Veliki ljudi u Velikoj Rusiji" 
(2. prosinca 2016.) uručeno je priznanje i nagrada od strane ruske vlade našem doktoru Ogulovu Aleksandru Timofeeviću kao osnivaču visceralne terapije po metodi "Ogulova" koju trenutno koristi i zastupa više od 10 000 ljudi. :)

Beauty & SPA druženje 19.11.2016 u 17:00 - hotel Milenij u Opatiji. 

Veliki Event otvorenog tipa za sve koji žele biti dio navedenog događaja (detaljni program na letku)
Posebna gošća najpoznatija dijetologinja Rusije dr. Olga Ogulova - ujedno i osnivačica firme Glavzdrav.

 

* Cijena ulaznice 125.00 KN (uključen Buffet stol zdrave hrane - izobilje delicija prirodnog porijekla)

 

Rezervirati dolazak možete na broj: 095 - 5832 - 592

 

Tretman dermarollerom uživo, mode: Iva Berišić

GLAVZDRAV - Sajam kozmetike "Dodir Pariza"

Osim uobičajenih konzultacija, nudit ćemo i profesionalne smjernice - koje se odnose na sve naše kolege i kolegice iz kozmetičke branše s otvorenim salonima. :)

Očekujemo Vas u velikom broju, zato iskoristite ovu mogućnost i dođite do nas! :)

Ove godine izboru za miss Srbije, pridružuje se i GLAVZDRAV, uz kojeg će lijepa missica blistati pune 2 godine uz vrhunske preparate iz linije Professional.

Svečano otvorenje podružnice GLAVZDRAV u Crnoj Gori.

 

Velika Dermaroller seminar - edukacija povodom otvorenja. 
Lokacija: Hotel Podgorica (7.4.2016)

Sitno brojimo do službenog početka ljeta. :-)

Brončani ljetni look svakako je misija koja nas motivira oko pojačane brige o tijelu.

Naša "Summer MustHave" ponuda svedena je na svega dva preparata koji su dovoljni da zablistate u punom sjaju. Bilo da ste dama, šminkerica ili buntovnica, izlazak na plažu uvijek postavlja tijelo u prvi plan....

 

Ako krećete na odmor prezasićene kozmetičke torbice odavno nisu In. Osim što su nefunkcionalne zauzimaju previše mjesta. Također iskoristivost pojedinih proizvoda ostaje više-manje netaknuta. Iz tog razloga odlučili smo vam predstaviti 2 favorita iz "Glavzdrav Wellness" ponude koji će vas oduševiti u vrlo kratkom roku te osigurati dugotrajne rezultate.

1. Serum Mumiton - učinkovito rješenje za tvrdokorne naslage celulita. U kombinaciji s Dermarollerom serum prodire čak 300 puta bolje od bilo koje anticelulitne kreme pri čemu izvrsno razgrađuje masne naslage.

2. Dermaroller Body - valjak s duplo većim kapacitetom od prosječnog Rollera savršeno tretira ciljane površine poput trbuha i bedara. Dermaroller Body zauzima visoko mjesto u kategoriji anticelulitnih tretmana, stoga nije ni čudo što ga simpatiziraju žene diljem svijeta. Isprobajte, garantirano nećete požaliti. :-)

U sklopu apiterapije koju Esensa Mediterana intenzivno prakticira uz pomoć naših Dermarollera izašli smo u Wellbis magazinu koji nas je počastio ovim divnim člankom. 

Ovim putem se zahvaljujemo ph.lab.Ivani Legovic koja nosi autorsku titulu navedenog članka i samim time ukazuje nam povjerenje pri odabiru naših proizvoda. Zadovoljni kupci uvijek čine najbolju reklamu. :-)

Želite svjedočiti transformirajućem učinku pomlađivanja kože?

Što je mezoterapija te kako djeluje Dermaroller?

 

U svibnju ćemo održati seminar u Zagrebu. Edukaciju će voditi dr.med.IRIJANA RAJKOVIĆ iz POLIKLINIKE MEDIKOL koja svakodnevno odrađuje tretmane Dermarollerom i postiže dugotrajno zadovoljstvo pacijenata.

Za sve info možete nas kontaktirati u inbox, putem e-maila na : glavzdravhr@gmail.com ili putem telefona na 091/91 830 44

Cijena upisa je 190 kn, u cijenu je uključen Dermaroller MT i diploma o uspješno završenoj edukaciji.

 

Radujemo se Vašem odazivu :-)

Primjer djelovanja dermarollera i naših seruma nakon mjesec dana (cca 10 tretmana kućne upotrebe). Bore su vidljivo smanjene, linije okolo nosa nestale a koža je zategnuta i sjajna.

 

 

Eliminirajte najveće izdajice ljepote - bore. Ne zaboravite! Lice je identitet vaše osobnosti. Reducirajte frustraciju zvanu "starenje" i uhvatite val vječne ljepote. Svojim spektakularnim transformacijskim učinkom Dermaroller oplemenjuje tisuće žena i muškaraca diljem svijeta.

Dermaroller osigurava prodorne rezultate stimulirajući obnovu kolagena, odnosno potiče regeneracijska svojstva obnove kože. Koža postaje ujednačenija, glađa, napetija, zdravija te mlađeg izgleda.

 

 

Pozitivni učinci biti će vidljivi već nakon nekoliko tjedana upotrebe. Iz tog razloga Glavzdrav vam nudi uštedu prilikom svake sljedeće kupovine naših proizvoda, a formula je vrlo jednostavna: pošalji sliku prije početka tretmana te nakon, i pokupi odličan popust! Fotić u ruke i kreni u izazov iz kojeg garantirano izlaziš kao pobjednik!

DERMAROLLER MT 410+
Idealan za tretiranje velikih površina

Suprotno popularnom mišljenju, celulit ipak nije problem debljine, već problem kože. No, ako nije problem debljine, što je onda? Jednostavno rečeno, celulit je koža koja je istrošena do te mjere da plutajuće masne stanice uspijevaju prodrijeti u dermis i postaju vidljive na površini kože.Ako se ne liječi, celulit se pogoršava, stoga je Demaroller izvrsno rješenje kao tretman za

uklanjanje celulita i masnog tkiva.

bottom of page