top of page

Vlasnik Glavzdrav licence 

Zoran Sanković

Saznajte više o Glavzdrav kroz kratki intervju o nama!

1. Za početak krenimo s ovim pomalo neuobičajenim nazivom "GLAVZDRAV" što zapravo stoji u pozadini ovog imena?

Glavzdrav je naziv Ruske farmaceutske tvrtke koja putem ovog "neobičnog" imena preslikava važnost "glavnoe zdarovje" (glavno je zdravlje). Tvrtku osniva skupina vrhunskih liječnika koji se bave proizvodnjom kozmetičkih i medicinskih preparata s posebnom namjenom, odnosno ciljem očuvanja vječne mladosti na bazi prirodnih i medicinskih resursa. GLAVZDRAV je također član profesionalnog udruženja visceralnih terapeuta Rusije.

 2. Na Vašem letku stoji primamljiva rečenica, a ona glasi "čarobni štapić za produljenje mladosti", dali je to uistinu tako?

 Bez imalo okolišanja da. Mi svakako stojimo iza svojih riječi, odnosno zastupamo kvalitetu naših preparata. Učinak je najbolje vidljiv putem korisničke mreže kupaca koji redovito manifestiraju zadovoljstvo kroz mnogobrojne pozitivne recenzije i povratne informacije. Svakodnevno nam daju do znanja da doista svjedoče željenim rezultatima.
 

3. Vaša ponuda se sastoji od Dermarollera, zatim visokokvalitetnih seruma za lice i masažera.

 

 Tako je. Naši Dermarolleri dostojanstveno zauzimaju mjesto generacije ispred običnih medicinskih valjaka, iz razloga što su usavršeni s pozlaćenim iglama iz titanium-a koje ne tupe. U bližoj budućnosti imamo u planu proširiti ponudu, odnosno već radimo na tome. Osim navedenih proizvoda ponuda će biti obogaćena novitetima u obliku krema s posebnom namjenom. Zasada su ovo favoriti koji obaraju tržište, posebice na prostoru Rusije.

 

4. Koji je princip djelovanja Dermarollera? Ovdje vidimo valjak s igličastim dijelom, jesu li ove igle opasne? Prva asocijacija, zapravo pogled na valjak nekako djeluje "bolno"?

 

 Stvarnost je daleko drugačija od same vizualizacije. Tretman Dermarollerom ne boli, a iglice su bazirane na principu mezoterapije, odnosno postiže se takav efekt.U pitanju je valjak s mikroiglicama koji stimulira proizvodnju kolagena i vidljivo poboljšava izgled i tonus kože. Tretman Dermarollerom stimulira regeneraciju kože i potiče proizvodnju novog tkiva, a vidljivi rezultati slijede zbog novonastalog kolagena i poboljšane prokrvljenosti.Savršeno upotpunjuje visokokvalitetnu anti-age njegu osjetno poboljšava apsorpciju i djelotvornost aktivnih tvari iz anti-age kozmetike. Stimulira stanice kože da brže obnavljaju epidermis i potiču nastajanje novog kolagena.Debljina i čvrstoća gornjeg sloja kože se povećava, koža je otpornija na vanjske utjecaje, te tako dobiva puniji i mlađi izgled zdravog sjaja.

 

5. Ljepota je u oku promatrača, no iz Vaše perspektive - obzirom da ste svakodnevno u kontaktu s mnoštvo nezadovoljnih osobnosti  (po pitanju fizičkog izgleda), koji je njihov osobni dojam o ljepoti? Svodi li se sve na činjenicu da svijest o pojačanoj brizi oko nedostataka dolazi upravi s prvim borama? 

 

Ljepota je dio identiteta, osobna procjena koliko je važna i koji je limit ulaganja u istu, zavisi isključivo o mogućnostima klijenta. Svaka koža "gladuje" na sebi svojstven način, stoga su i potraživanja u obliku njege različita. Dolazak prvih bora izaziva frustraciju kod većine žena jer tijelo nagovještava određene promjene čiji se rezultat reflektira upravo putem tih vanjskih pokazatelja. Starenje nije proces koji je moguće zaobići, međutim moguće ga je usporiti i paralelno tomu "izbrisati" njegove tragove.Nepravilnosti (postojeće) ili nadolazeće znatno utječu na samopouzdanje jer čine prepreku u pogledu osobnog zadovoljstva, možemo slobodno reći da prevencija starenja doprinosi i dužem osobnom zadovoljstvu svake osobe.

 

6. Svake godine sudjelujete na Intersham-u profesionalnom sajmu ljepote. Ove godine također obarate rekord i to ni manje ni više nego na samom otvorenju?

Istina. Glavzdrav je bio vodeći u prodaji svojih Dermarollera i seruma. U prilog tome govore brojke. U prvoj polovini dana prodano je 3700 Dermarollera i 9400 Seruma. 

7. Kako hrvatsko tržište reagira na Vaše preparate, još uvijek ste u procesu "rasta", iako ste do sada ostvarili zavidne suradnje?

Trudimo se informirati klijente i potencijalne kupce svakodnevnim pružanjem potrebitih informacija kako bi što prije došli u doticaj s prijašnje navedenim preparatima.
Ostvarili smo suradnju s velikim brojem liječnika, kao i poduzetnika koji već godinama zauzimaju visoko mjesto kvalitetom svojih proizvoda. Redovito organiziramo seminare-edukacije čije vodstvo također preuzimaju sami liječnici i farmaceuti.
Do sada nismo imali pritužbi niti neugodnih situacija, dapače uvjerljivo posjedujemo perspektivan proizvod. Kupci nas obasipaju komplimentima i to je ono što nas izuzetno veseli, i čini poticajan vjetar u leđa. Naši preparati dobivaju visoke ocjene te su odobreni od strane zdravstva i liječničkog sektora.

8. Osim kvalitete cijena je pristupačna i primamljiva, mislite li da cijena vaših proizvoda čini konkurenciju ljubomornom i na neki način zavidnom?

Nismo igrali na kartu podizanja cijene već kvalitete. Cjenik je i više nego pristupačan, odnosno proizvodi su dostupni svima. Želja nam je prije svega pružiti kupcu priliku da isproba nešto novo, a to činimo upravo na ovaj način, uspostavom ravnoteže između cijene i preparata. Uvijek postoje oni kod kojih je nužno smekšati otpor prema novitetima što zbog prethodnih loših iskustava ili jednostavno nepovjerenja, međutim tko jednom proba uvijek se vrati. S te strane "iluzoran rizik" uvijek biva eliminiran.
Mišljenja sam da nemamo konkurenciju. Plasirane kopije Dermarollera koje se prodaju putem E-Beya nisu u mogućnosti opravdati kvalitetu niti učinkovitost. Riječ je o proizvodima koji su štetni za kožu i nisu odobreni od strane liječnika. Naglasak na ovom propustu nije samo odobrenje, već i materijal od kojeg je valjak izrađen kao i iglice koje većinom ispadaju tijekom tretmana ili ostaju "zapiknute" u licu. Svjedočanstva takvih slučajeva dolaze upravo od kupaca koji su imali negativno iskustvo upravo iz tog izvora kupovine. Kad je u pitanju kupovina Dermarollera ljudi su pomalo naivni jer misle da ono što vide na slici dobivaju i u stvarnosti. Veliki utjecaj čini upravo ta niska cijena. Nažalost realnost je daleko drugačija. 

9. Ono što je posebno razveselilo mnoštvo kozmetičkih salona jest činjenica da mogu kupovati i na veliko vaše preparate?

 

Naša ponuda osim Mp također nudi opciju i Vp. Istina je, dosadašnji pokazatelji svjedoče da su mnogi obrtnici zadovoljni i redovito se vraćaju po nove zalihe preparata

bottom of page